Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#218642

Dutch Engstrom
Bijdrager

Is nooit zo’n enorm probleem geweest in de Amerikaanse ‘melting pot’.

Ja zeg, vertel dat alle slachtoffers van zwart op blank geweld maar eens.
En met de latino’s speelt dit net zozeer. De latino’s die de blanke Amerikanen zullen gaan vervangen als de meerderheid van het land. En wat krijg je dan? Een shithole country uiteraard. Maar dat negeer je, want moslims zijn het probleem.

Voor de zoveelste maal: Demographics is destiny.

Zwarte mensen in Afrikaanse landen produceren shithole countries.
Latino’s in Midden Amerika produceren shithole countries.
Wat krijg je als ze de blanke bevolking gaan vervangen en de blanken worden de minderheid? Shithole countries.

Je kunt over oplossingen roepen wat je wilt, maar het enige wat je doet met je suggesties is je vinger in het gat in de dijk stoppen omdat je oplossingen niet structureel van aard zijn. Denk je nou echt dat, wanneer er voldoende moslims zijn in ons land door hun veel hogere geboortecijfer, het soort wetten dat je voorstelt hier gehandhaafd kunnen worden?

De alt-right, beter gezegd blank nationalisme, oplossing is simpel. En als je daadwerkelijk de beweging had onderzocht, had je het ook geweten. Landen op basis van ethniciteit. Dus supermeerderheden van laten we zeggen 95% of meer. Overwegend blank in Europa en Noord Amerika, overwegend zwart in Afrika, etc., etc. Het is niet zo moeilijk. Het moeilijke is de andere groepen de Westerse landen uit krijgen. Immers, the West is the best, nietwaar? Omdat de blanke mens hier de laatste honderd(en) jaren heeft geregeerd. Maar goed, het uitzetten zal geen senicure zijn. En pijn met zich meebrengen. En ik ben bang ook duizenden doden. Lijkt me wel beter dan een burgeroorlog of genocide. Of, als de blanke mens en masse in protest komt, een nog veel grotere genocide. Vanwege het altruistische karakter van de blanke (met name Noord West Europese) mens duurt het al veel te lang voordat we in opstand komen. Geen enkel ander volk zou dit accepteren in zijn eigen land(en).

En ja, ik heb een probleem met het woord ‘nigger’, niet zozeer het woord zelf maar het totale gebrek aan medemenselijkheid van dit soort lui. Weet je welke club dit woord historisch veelvuldig hanteert? De KKK, opgericht door DEMOCRATEN!

De huidige Democratische kiezer heeft heel weinig gemeen met die van de eerste helft van de vorige eeuw. Dit is een volslagen onzinnig argument. Zie ook het feit dat de overgrote meerderheid van de zwarte en latino bevolking voor die partij stemt tegenwoordig.

En tenslotte: er is geen ontkomen aan identiteitspolitiek in een multiraciale samenleving Mike. Deze politiek wordt al heel lang gebruikt, met name tegen de blanke mens. Zie de geschiedenis omtrent het migratie debat in de VS. Zie hoe zwarten stemmen aldaar. Zie hoe moslims stemmen hier. Zie hoe latino’s stemmen daar.
Alle andere etniciteiten doen aan identitetispolitiek. Wij willen elkaar echter als individu beoordelen. Wat prima is, zolang we onder elkaar zijn. Maar het moge duidelijk zijn dat andere rassen hier over het algemeen anders over denken.

Dus of we verenigen ons als blanken hier tegen en beseffen dat ook wij allereerst voor ons eigen volk moeten kiezen, of we zullen verdeeld ten onder gaan dankzij de tegen ons gerichte identiteitspolitiek.

Demographics is destiny.

Ik ben de komende dagen afwezig maar ga daarna graag de discussie weer aan.