Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#218632

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Dit is een illusie Mike. Juist door de onderlinge verschillen tussen rassen. Los van het feit dat er altijd in-group voorkeuren zullen zijn – wat prima en natuurlijk is – zou het inmiddels duidelijk moeten zijn dan zwarte en blanke mensen over het algemeen verschillende normen en waarden hebben en dus niet al te best met elkaar samenleven.

Is nooit zo’n enorm probleem geweest in de Amerikaanse ‘melting pot’. In NYC zie je Spaanstalige wijken, elke grote stad heeft een Chinatown, Little Italy stelt nu niet meer zoveel voor in NYC maar is er nog steeds, Boston telt nog veel Ieren, er zijn grote Koreaanse, Vietnamese en andere Aziatische gemeenschappen, etc. Het probleem ontstaat pas bij de ISLAM. Moslims hebben normen en waarden die onverenigbaar zijn met westerse landen en culturen, maar profiteren maar wat graag van onze welvaart.

Kijk ook naar de Surinaamse en Indonesische gemeenschappen in NL, gaat allemaal prima. Het probleem is pas ontstaan bij het opkomende socialisme/marxisme in de jaren ’70. Het heeft meteen al geleid tot de treinkapingen door Molukkers. In die tijd drukten we dat echter genadeloos de kop in met keihard optreden van mariniers, incl. geoorloofd geweld en zelfs executies. Sinds die tijd houden ze hun gemak. Bij welke demografische groep gaat het echter vanaf het begin wel voortdurend mis? Juist ja, de Turken en Marokkanen en andere Afrikanen, de MOSLIMS! Ook Antillianen, die nog wel eens voor problemen kunnen zorgen, kunnen niet tippen aan de opgefoktheid en gewelddadigheid van moslims.

Alle demografische bevolkingsgroepen houden er andere normen en waarden op na, maar zolang ze de leitkultur maar respecteren en eren is er structureel niets aan de hand. Moslims hebben nul respect voor de leitkultur en ze fokken als konijnen, waardoor ze ons in aantal uiteindelijk zullen overstijgen!

‘Muh constitution’ gaat de blanke Amerikaan echt niet helpen wanneer ze een minderheid zijn. Zie Zuid-Afrika. Zie Zimbabwe. Zie het ‘white flight’ fenomeen overal waar zwarten de blanke leefgebieden binnendringen (Chicago en Detroit zijn goede voorbeelden). Ik heb het idee dat je dit ook wel ziet, gezien je posts over de regenboog illusie en Amsterdam etc.

Zwarten zijn in Amerika geen meerderheid en hier in NL evenmin. Dit is een fictief probleem van RACISTISCHE Gab-posters. Zuid-Afrika is een ander verhaal en daar zou jij lering uit moeten trekken. Je hebt nl. de mond vol met (ongefundeerde) kritiek over wat er allemaal mis is met Q-volgers, maar je komt met geen enkele concrete oplossing. Moeten we dan maar Zuid-Afrika omgekeerd doen? Blanken vormen de meerderheid en dus verkrachten we en vermoorden we zwarten en schoppen ze uit hun huizen en wijken? Weet je welke groepering hier historisch gezien voorstander van was? De KKK, opgericht door DEMOCRATEN! De ‘alt right’ waar jij zo mee dweept is geen haar beter!

De werkelijke omvolking is niet afkomstig van zwarte mensen, maar van MOSLIMS. Aangezien ik niet alleen in problemen denk maar ook in oplossingen is dit wat volgens mij er moet gebeuren met het moslimprobleem:

Ze zomaar massaal arresteren en uitzetten en hun Europese nationaliteit afnemen gaat niet meer. Daarom het volgende 5-stappenplan. Stap 1: onmiddellijk de grenzen sluiten en scherpe grenscontroles instellen. Indien nodig hekken of zelfs muren plaatsen. Stap 2: Zeer scherpe toelatingseisen instellen op basis van merites (verdiensten voor de samenleving). Stap 3: Dubbele nationaliteiten onmiddellijk afschaffen. Wie kiest voor de NL nationaliteit dient zich aan de NL wet te houden en anders wegwezen. Stap 4: introduceer een ‘3 strikes, you’re out’-systeem voor allochtonen. Na 3 opeenvolgende vergrijpen kan dan alsnog de NL nationaliteit worden afgenomen en worden ze gedeporteerd naar hun land van herkomst, ONGEACHT OF DEZE LANDEN ‘VEILIG’ ZIJN OF NIET. Stap 5: Stel met andere populistische landen een gezamenlijke database op om te voorkomen dat ze via een ander land of een andere identiteit terugkomen of zich elders vestigen.

Zoals je ziet heb ik oplossingen. En jij? Hoe ver heb jij dit doordacht? Ik word nl. nogal moe van dat negatieve, cynische ‘alt right’-clubje!

Ook erken je dat zwarten een lager IQ hebben. Waar zit ‘m het probleem? In het woord ‘nigger’?

Ja, ik erken het IQ-verschil. 50 generaties inteelt bij MOSLIMS levert echter pas echt gedragsproblemen op! En ja, ik heb een probleem met het woord ‘nigger’, niet zozeer het woord zelf maar het totale gebrek aan medemenselijkheid van dit soort lui. Weet je welke club dit woord historisch veelvuldig hanteert? De KKK, opgericht door DEMOCRATEN!

Als de WWG1WGA-boodschap voor de arrogante en zelfingenomen ‘alt right’ maar ‘cucking’ is, dan kan ik niets meer voor je doen. Voor het eerst in de geschiedenis van de mensheid hebben we een UNIEKE kans om samen te komen als MENSHEID, ongeacht huidskleur of ras, omdat we steeds meer door beginnen te krijgen wie onze GEZAMENLIJKE vijand is.

Overigens zie ik steeds meer bewijs voor de gedachte dat we te maken hebben met een apart ras, dat mogelijk van oorsprong niet eens aards hoeft te zijn: dat van de langgerekte schedels met rood haar. Gezien het feit dat wij blanken een negatieve RH-factor in ons bloed hebben die niet overeenkomt met het zwarte ras en er bij ons ook rood haar voorkomt, incl. recessieve genen, zouden wij blanken wel eens een hybrideras kunnen zijn, waardoor de Rothschilds e.a. er min of meer hetzelfde uit zijn gaan zien en zich zo ongemerkt zonder ons hebben kunnen begeven. Mogelijk hebben ze zich toch wel vermengd met zwarten, gezien de val van de Egyptische beschaving, er is nog zoveel geschiedenis waar wij het fijne niet van weten.

Hoe dan ook is het zaak om eerst en vooral onze MENSELIJKHEID te vieren, iets wat we over de hele wereld met elkaar gemeenschappelijk hebben. Nogmaals: wat is jullie oplossing behalve negatief en zelfgenoegzaam kritiek leveren aan de zijlijn? Ik word erg moe van dat soort praatjes, jullie zijn net zulke grote zuigers als die SJW-drammers en al even onvolwassen!

Mike