Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#210883

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Vokgens Q is Californie ook belangrijk, maar ik heb niet zoveel details dat ik er een dergelijke samenvatting over kan schrijven. Wellicht in de nabije toekomst.

Wat ik weet is dat Californie onder gouverneur Jerry ‘Moonbeam’ Brown is uitgeroepen tot een sanctuary STATE, dus: een bed-bad-brood-regeling voor illegalen in de voltallige staat. Voeg daaraan toe ‘catch and release’, de absurde wetgeving dat eenieder die voet zet op Amerikaanse bodem zonder geldige papieren opgepakt moet worden, geregistreerd en vervolgens vrijgelaten, om vervolgens overal in de staat bed, bad en brood te krijgen.

Wat we ook weten is dat die grensstaten (denk ook aan het Arizona van No Name McCain) doorvoerroutes zijn voor illegale wapen- en drugstransporten en zelfs kinderhandel en andere mensenhandel. Het is ook een prima importroute van Salvadoriaans bendetuig als MS-13, een soort ISIS maar dan niet uit de moslim-hoek. En net als ISIS zijn dit door de Democraten en RINO’s (Republicans In Name Only) ingehuurde moordenaars en geweldplegers. Dit is de voornaamste reden waarom die grensmuur zo noodzakelijk is! Ook dit gaat allemaal uitkomen. Pain coming!

Mike