Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#210878

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Voor wie nog niet helemaal up to date is – nu wordt het menens:

New York wordt heel belangrijk. Recentelijk moest de Attorney General (procureur-generaal) daar noodgedwongen aftreden. Het Q-team heeft zijn seksuele wangedrag blootgelegd en daardoor werd zijn positie onhoudbaar. En dan te bedenken dat dit een prominente stem was in de MeToo-beweging, die meteen klaar stond om anderen te veroordelen! Maar zoals we hier allang weten: deugmensen deugen niet en hebben een hoop skeletten in de kast.

Deze Eric Schneinderman had al eerder een onderzoek naar het NXIVM-schandaal geblokkeerd, je weet wel: de sekscultus waarin vrouwen als SEKSSLAVEN werden gehouden en zelfs werden GEBRANDMERKT. Nu Schneiderman het veld heeft geruimd heeft het Q-team vrij baan voor het openbaar maken van verzegelde aanklachten en gaan er veroordelingen volgen. En het spoor leidt altijd weer terug naar…HRC!

Met Schneiderman uit de weg is er ook geen belemmering meer voor het openbaar maken van de ‘insurance files’ op de door de NYPD (New Yorkse politie) in beslag genomen laptop – je weet wel: de laptop met de beruchte pedovoren-video. De NYPD wilde dit al eind 2016 openbaar maken, maar nadat 2 agenten die de inhoud van de map op deze laptop hadden bekeken waren vermoord [187] hebben de black hats dit succesvol stil weten te houden. Maar nu is Schneiderman weg en maakt Rudy Giulliani onderdeel uit van Trumps juridische team, de voormalige burgemeester van NEW YORK die ZEER GOEDE BANDEN heeft met de NYPD!

Who knows where the bodies are buried? Eric Prince, voormalig hoofd van Blackwater, speelde al die tijd een dubbelrol en Prince is nu een van de adviseurs van Trump. Prince knows where the bodies are buried. Michael Flynn werkte eerst onder Obama en werd in minder dan een maand als Trumps voornaamste adviseur ontslagen. Hij en zijn zoon lieten zich daarvoor al meerdere malen op Twitter uit over Pizzagate. Flynn knows where the bodies are buried. Als hij voor het gerecht gebracht wordt op basis van niet-bestaande ‘Russische inmenging’, staat hij onder ede en maakt zijn getuigenis officieel onderdeel uit van zijn bewijsvoering! En Rudy knows where the bodies are buried. Giulliani heeft ongetwijfeld ook zijn eigen ‘insurance file’ over 9/11 en hij zal zeer zeker ook via zijn NYPD-connecties weet hebben van de inhoud van de ziekmakende map op Wieners laptop.

Voor wie nu nog denkt dat er niets gebeurt, bedenk dat de white hats maar 1 kans hebben om deze lui hun straf niet te laten ontlopen. Wat moet je beginnen met een corrupte AG als Eric Schneiderman en corrupte rechters, die vaak zelf ook satanische pedovoren zijn? Snap je nou waarom geduld een schone zaak is en het superbelangrijk is dat eerst het moeras van onderuit drooggelegd moet worden voordat je de top ten val kunt brengen? We stevenen nu af op The Great Awakening. Here comes the pain!

Mike