Reageer op: Nederlandse politiek

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden Nederlandse politiek Reageer op: Nederlandse politiek

#210758

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Een compleet gezin, bestaande uit vader, moeder, twee minderjarige dochters en twee oudere zonen, heeft zichzelf zondag in het Indonesische Surabaya opgeblazen. Bij de zelfmoordaanslag, die gericht was tegen christelijke kerkgangers, kwamen tenminste dertien mensen om het leven en vielen zeker 41 gewonden.

“Volgens de politie heeft het gezin bij ISIS in Syrië geleefd en maakte het deel uit van de groep van ongeveer 500 Indonesiërs die onlangs daarvandaan zijn teruggekeerd.”

Maar gelukkig heeft het helemaal niets met islam te maken, dat heeft de Indonesische president immers zelf gezegd.

Dat u dus niet denkt dat dit soort dingen ook in Nederland kunnen gebeuren met al die uit Syrië terugkerende islamitische jihadisten die we ‘de andere wang moeten toekeren’ en ‘als verloren zonen in de armen moeten sluiten’ en natuurlijk ‘de hand gaan reiken’.

Is niks van waar. Is allemaal hysterie. Bovendien: in Nederland hebben we stageplekken en jongerenwerkers met haarvaten in de maatschappij enzo.

Welterusten!

http://nieuws.tpo.nl/2018/05/13/bonusquote-dit-zijn-de-gruwelen-die-teruggekeerde-syrie-strijders-kunnen-aanrichten/

http://nieuws.tpo.nl/2018/05/13/aanslagen-op-java-gepleegd-door-zelfmoordgezin/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/ziek-indonesisch-terreurgezin-blaast-drie-kerken-op/

http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/05/groot-gevaar-van-teruggekeerde-jihadisten-in-indonesie-weer-aanslagen-op-kerken-en-autoriteiten/

Mike