Reageer op: Tony Pantalleresco a Canadian Herbalist

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Tony Pantalleresco a Canadian Herbalist Reageer op: Tony Pantalleresco a Canadian Herbalist

#208420

Ben
Bijdrager

Al vele jaren waarschuwt Tony Pantalleresco o.a. voor het consumeren van silica/silicon dioxide (silicium, kiezelaarde) in voeding en supplementen. Vergeet hierbij ook niet de klei en aarde soorten, die mensen nog wel eens als reinigings/detox kuur gebruiken.
In bijna elke podcast van hem brengt hij het onderwerp silica wel ter sprake. Volgens Tony is silica een mineraal waar het lichaam niets mee kan en daarom ook wordt opgeslagen. Ook richt het volgens hem grote schade aan in het gehele lichaam (maag-darmstelsel, hersenen, spieren, botten). Ook verstoord het de communicatie tussen de cellen (dna schade). Dit alles in tegenstelling tot de vele artikelen waarin silicium als een gezond, onmisbaar en positief mineraal wordt beschreven.
Zijn advies is daarom dan ook om vooral absoluut geen granen, incl. pseudogranen meer te nuttigen. Jawel…ook bier (gerst) is een rijke bron van silicium, en door de alcohol in het bier komt het ook nog eens extra snel in de cellen terecht.
Door de opgeslagen metalen die niet in ons lichaam thuis horen zijn we volgens zijn visie al wandelende antenes/transistors. Om o.a. deze zelfde reden waarschuwt hij dus ook voor nanodeeltjes en koolstof (carbon), vooral die van het koolstof molecuul C60 (carbon 60). Dit supplement wordt als een nieuw ‘wondermiddel’ gepromoot, maar is eigenlijk een zeer schadelijke nanotechnologie (een valstrik van Lucifer).
De connectie met AI (kunstmatige intelligentie) brengt hij daarom ook steeds ter sprake en wijst met name op vooral het gevaar van het 5G netwerk. Ook wifi en straling van zendmasten (GSM, UMTS, radio frequenties etc) zijn nu al grote boosdoeners voor onze gezondheid en de koppeling met AI.

Vraag jezelf ook eens af, waar de naam Silicon Valley op gebaseerd is (toeval?), en wat te denken van de silicium halfgeleidertechniek uitvinding.