Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#208202

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Dankzij Dorothe deze fantastische analyse in het NL:

De reden waarom Trump zich gedwongen zag deze actie te ondernemen is duidelijk geworden na de vergadering die hij met zijn Joint Chiefs had. De generaals zagen de terugtrekking van het leger niet zitten terwijl Trump dat eiste. Uit die vergadering is gelekt en, kort daarop kwam de gasaanval. Degene die denkt dat Trump zo stom is om zonder enige bewijzen een aanval in te zetten op het regime dat er geen enkele baat bij had een gasaanval op eigen bevolking te doen, heeft geen oog voor de binnenlandse politiek van de VS. Donald Trump levert nu in, incasseert de verloren steun van zijn mensen en verenigt hiermee de Amerikaanse bevolking.

De komende weken gaan we enorme ontwikkelingen rond Syrië zien. Het globalistische project dat daar voeten aan de grond heeft gekregen wordt verder buiten de deur gezet. De VS zal Syrië binnen een jaar verlaten en misschien wel eerder. Syrië zal als soeverein land haar grondgebied tegen Israëlische vliegtuigen kunnen beschermen en, haar grenzen kunnen versterken.
De Twitter retoriek van Trump was een soortgelijk toneel als die richting Kim Jong Un. De raketaanval leek op die van 2017 en, ook toen is er geen enkel bewijs voor de schuld van Syrië gevonden. Dit is nu de tweede keer dat de VS zo’n aanval doet op basis van helemaal niets. De OPCW gaat dit aantonen en dit zal voor het oog van de wereld besproken worden. Ergens moet men gaan begrijpen dat landen die zijn gedreven door globalisme de internationale wetten schenden.

Als de VS geen soeverein land kan zijn, dan heeft het globalisme gewonnen. Als Trump binnen de VS de strijd van dat globalisme wint, dan wordt Rusland een absolute bondgenoot van de VS. Dan blijft de EU met China over. De EU is globalisme in haar puurste vorm en China vaart een eigen koers terwijl het dat globalisme gebruikt om vooruit te komen.
Dit hele verhaal kan zich tegen het globalisme keren. Steeds meer Amerikaanse burgers zullen de recente geschiedenis opnieuw leren kennen en helden als Obama in een ander daglicht zien. Men zal makkelijker met elkaar in gesprek gaan en, dat medicijn is nodig in de VS. De MSM zal moeite hebben om een plausibel narratief te vinden, waarmee de hele onzin die zij al jaren uitkramen nog duidelijker gaat worden. De alternatieve media kanalen zullen daardoor meer tractie krijgen en het globalisme met de waarheid om hun oren blijven slaan.

Dus, die derde wereldoorlog die gaat weer de koelkast in. Dat betekent niet dat die koelkast op slot zit maar, dit incident gaat heel anders uitpakken als de MSM wilde doen geloven. Die media heeft alles op alles gezet om tot oorlog te komen maar, de Russen happen niet. De VN moet nu met verstandige woorden komen om zichzelf niet volledig af te schrijven. Waar heb je de VN nog voor nodig als het geen uitspraken doet over de schendingen van het internationale recht?
De grote vraag is of Nicky Haley de stoel van de VS binnen de VN blijft warm houden. Zij heeft hier met een hoop agressieve taal op aangestuurd en, misschien is het nu een goede tijd om van haar afscheid te nemen. Deze hele aanval zegt meer over de problemen binnen de Amerikaanse overheid dan over de oorlog in Syrië.

Mike