Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#198454

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Geen kwestie meer van of, maar wanneer. Trump en zijn team hebben haast, want alles moet ruim voor de tussentijdse verkiezingen in november uitkomen, willen ze de publieke opinie voor zich winnen. De massa is echter zo gehypnotiseerd en geindoctrineerd dat de psychologische schok veel te groot is om alles in 1 keer naar buiten te brengen. Voor zover ik kan overzien gaan ze het over de volgende drie boegen gooien:

Uranium One, waarmee ze zowel Hillary achter de tralies krijgen als de speciale aanklager Robert Mueller en het complete parlementaire ‘onderzoek’ naar Trumps vermeende banden met Rusland definitief in het water valt.

De waarheid over Big Pharma naar buiten brengen over het achterhouden van geneesmiddelen voor kanker, AIDS en andere dodelijke ziektes.

Pedogate, de gruwelijke waarheid over satanisch, ritueel kindermisbruik en wereldwijde handel in kinderen.

Verwacht eind maart al de eerste militaire tribunalen. M.a.w.: de komende weken zal er EXPLOSIEVE info naar buiten komen. Ze voeren het telkens een beetje op, om de psychologische schok zoveel mogelijk te beperken. Desondanks zullen er velen zijn die dit letterlijk niet aan kunnen, dus zet je maar schrap!

Mike