Reageer op: QAnon

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden QAnon Reageer op: QAnon

#198439

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Medusa,

Antwoord op je vragen:

-Waarom die cryptische omschrijvingen? Wat is precies het doel hiervan?
-Q is (zoals ik heb begrepen) een klokkenluiderscollectief van de white hats,
maar wie of wat is dan Anonymous?

Het doel van de cryptische omschrijvingen heb ik recentelijk nog in een recente post in de Trump-topic verwoord:

Via het internet worden we betrokken bij het dieperliggende verhaal, dat van de pedofilie en satanische rituelen. Voor dit doeleinde is QAnon sinds eind oktober actief, die ons allerlei aanwijzingen en puzzelstukjes geeft. Ook dit is om ons stukje bij beetje voor te bereiden op wat er gaat komen. Alle informatie in 1 keer naar buiten brengen is dermate ziek dat dit grote psychologische schade zal aanrichten, zelfs onder geharde internetonderzoekers. Het is 1 ding om te weten dat satanisch kindermisbruik bestaat, het is iets anders om het daadwerkelijk met eigen ogen te zien!

Een andere reden waarom we zowel via de reguliere als alternatieve media ‘bespeeld’ worden is om ons collectieve brein te activeren. Niet alleen creeren we op deze manier een massaal krachtveld door onze collectieve energie hierop te richten, maar we vormen samen ook een soort ‘superbrein’, wat als tegenwicht fungeert voor de AI (kunstmatige intelligentie) van de tegenpartij, die dagelijks groeit door ons gebruik van social media. De toekomst is nl. niet kunstmatig, maar juist echte ‘brain power’. Wat we van QAnon leren is dat als we met z’n allen letterlijk de koppen bij elkaar steken we ‘open source investigation’ kunnen toepassen. Dit is ook hoe we in de toekomst misdaden gaan oplossen. Waarom dit overlaten aan een klein groepje rechercheurs, vooral als we weten dat onder politie en justitie er zich evengoed satanische kindermisbruikers bevinden?

Anonymous kan slaan op een hackerscollectief, waarvan ik betwijfel of het echt ‘white hats’ zijn. Het kan ook zijn dat ‘anonymous’ slaat op anonieme leden van 4chan of 8chan of andere ‘message boards’ waar QAnon actief is. Dit is zijn ‘autistic army’ – je kent ze wel, die bleke lui die nooit zonlicht zien en volkomen geobsedeerd Q’s hints uit aan het puzzelen zijn.

Mike