Reageer op: 'Regenboog'-illusie

Forum Forums Wereldpolitiek & nieuwsachtergronden 'Regenboog'-illusie Reageer op: 'Regenboog'-illusie

#198392

fatsnotbad
Sleutelbeheerder

Een “expert” en criminoloog provoceert met zulke ongelooflijke Welcome-uitspraken dat de adem in je keel stokt. Hier het ongelooflijke:

Prof. Dirk Baier, criminoloog aan de Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen in Zürich, die met Christian Pfeiffer een onderzoek over criminaliteit onder “vluchtelingen” heeft gepubliceerd, provoceerde in een talkshow op de zender Phoenix met ongelooflijke uitspraken, verfraaide en verdraaide – wat mij betreft – het vluchtelingenprobleem op niet te verontschuldigende manier.

Zo bijvoorbeeld:

“Als we nu 500.000 Duitse jonge mannen naar Frankrijk zouden hebben gestuurd, dan zou Frankrijk een probleem hebben met Duitse jonge mannen die crimineel zijn.”

Neem dat eens goed in u op!

De publicist Ulrich Reitz was hier boos over en zei dat Baier vermoedelijk zou denken dat 500.000 Duitse mannen in Frankrijk dezelfde verwoestingen zouden aanrichten als 500.000 Afrikanen in Duitsland?

Ongelooflijk!

Baier geeft dan toe: de jonge mannen hebben het grootste risico gewelddadig te worden.

Daarna de volgende ongelooflijke uitspraak van Baier:

Er zouden onderzoeken bestaan die zouden aantonen dat de bevolking nog steeds 80% VOOR vluchtelingen is. 4/5 deel van de bevolking zou achter hetgeen staan dat er is gebeurd.

Dan vraag ik me af: Waar leeft die “expert” eigenlijk?

Mike