Reageer op: Waar te beginnen? Voelt als een puinhoop

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Waar te beginnen? Voelt als een puinhoop Reageer op: Waar te beginnen? Voelt als een puinhoop

#177934

Romagi
Bijdrager

Wat betreft temperaturen, ik heb voor de grap wel eens met 2 verschillende thermometers gewerkt, dus eerst de kwik-temp en gelijk daarna met de nieuwe soort. Ik zag geen verschil.
Wat betreft het fietszadel, zoekende op een aangepast zadel kom ik heel veel zadels tegen, ik heb er ook wel eens speciaal een aan laten meten, er zijn winkels die daar een soort meetsysteem voor hebben. Ik had een rondje gefietst om te proberen maar het was niets beter. Al die verschillende soorten kan ik natuurlijk niet uitproberen. Ooit al eens een dik zadeldek gekocht en heb er nu ook een. Maar het helpt niets en dat is eigenlijk wel jammer, want ik ben fit genoeg om wat verder weg te fietsen als het mooi weer is. Hoewel ik met mijn “darmen” ook weer niet zo graag ver weg ga. Want fietsen zet je darmen in beweging en dat is natuurlijk heeeeel gezond maar ik ben echt wel bang voor ongelukjes, dus die lol is er ook wel af helaas. Ik ben al blij dat het nu zoveel beter gaat en “die angst” een beetje los kan laten. Ik zou eigenlijk in het bos moeten wonen, kan ik ieder plekje gebruiken, ha ha.