Stoervlees buffelvlees van stier Dick. Jammie!

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Stoervlees buffelvlees van stier Dick. Jammie!

Dit onderwerp bevat 7 reacties, heeft 7 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Poekie 3 jaren, 7 maanden geleden.

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)
  • Auteur
    Berichten
  • #4189

    Louise
    Participant

    Hallo ik heb nu buffelvlees gegeten en het is lekker zowel “normaal” als orgaanvlees en botten voor oa soep.

    Mochten jullie hier belangstelling voor hebben kijk op:

    Stoervlees

    #87818

    Jammer dat deze boerderij helemaal in Noord-Brabant ligt 🙁

    #87819

    Anoniem

    Voor mij weer wel aantrekkelijk 🙂

    #87820

    Louise
    Participant
    Quote:
    Jammer dat deze boerderij helemaal in Noord-Brabant ligt [:(]

    Wat heet helemaal in Noord Brabant, wordt wat anders wanneer je over noord en zuid Frankrijk/Duitsland praat dan heb je afstanden. :mrgreen:

    #87821

    Tanja
    Participant

    Ik heb er laatst een paar liter en wat vlees gehaald omdat ik er praktisch langsreed onderweg, de melk is zoeter en vetter, erg lekker en de stoere hamburgers waren superlekker. Vond alleen dat de melk sneller zuur werd (na 4 dagen) of lag dat aan mij?

    #87822

    Anoniem

    Grappig dat er zo over “mijn” stoer vlees wordt geschreven… 🙂 Het vlees wordt in principe alleen verkocht vanaf de boerderij, maar vaak is er wel een oplossing voor als het gaat om het bezorgen. Ik ben zelf regelmatig in Den Bosch, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer, dus daar kan het op afspraak ook wel afgehaald worden.

    En of de melk sneller zuur wordt… ‘k heb geen vergelijkingsmateriaal hier. Zou misschien iets met het kiemgetal te maken kunnen hebben, dat is hier vaak net wat hoger dan bij andere boerderijen.

    #87823

    liesje
    Participant

    Wat betreft zure melk, de geitenmelk vind ik ook sneller zuur, na ongeveer een week is het niet meer zo lekker. Mocht ik dan nog veel hebben dan kan ik het koken. Als het niet “schift” is het nog goed, dan kan er chocolademelk van gemaakt worden. Of anders pannekoeken bakken, kan dan ook nog wel. Kan misschien met buffelmelk ook?.

    #87824

    Poekie
    Moderator

    Of gewoon yoghurt of kefir ervan maken, dan verzuurd het verder.

    Lia

8 berichten aan het bekijken - 1 tot 8 (van in totaal 8)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.