keltisch zout

Dit onderwerp bevat 2 reacties, heeft 3 stemmen, en is het laatst gewijzigd door  Angela 3 jaren, 10 maanden geleden.

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
  • Auteur
    Berichten
  • #3054

    Kaat
    Participant

    Goedemorgen

    ik heb een vraag,over keltisch zout

    Ik gebruik in een glas water 1 theelepeltje [sol] op de nuchtere maag

    wordt er gelijk een beetje misselijk van

    hoelang moet ik wachten ,met brood en koffie enz [Qua] tijd

    Bvd Emma

    #73369

    Poekie
    Moderator

    Goedemorgen Emma,

    Als je er misselijk van wordt probeer dan eens een 1/2 theelepeltje sole in het water.

    Wij wachten meestal een half uurtje met eten na onze twee glazen water met sole/appelazijn.

    Heb je je al een beetje ingelezen op het forum?

    Je noemt nl. twee dingen op (koffie en brood), lees dit eens: http://www.voedingisgezondheid.nl/Mike_Donkers_koffie_brood_en_kanker.html

    (Met als kanttekening bij dit stuk: Mike schrijft hierin dat vlees verzurend werkt en kanker kan veroorzaken maar zijn inzichten hierover zijn gewijzigd, dit kun je o.a. lezen op het forum van http://www.westonprice.nl. dierlijke vetten zijn juist bijzonder goed en zorgen voor zuurstof in de cellen.)

    Lia

    #73370

    Angela
    Participant

    En dan adviseert de WHO dit: http://www.nu.nl/gezondheid/3049917/who-adviseert-minder-zout-eten.html

    En dan zeggen ze er niet bij dat dit om bewerkt tafelzout gaat…….. Grrrrrrrrr 👿

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.