Kefir van geitenmelk

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid Kefir van geitenmelk

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  Thira 1 jaar, 9 maanden geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #119567

    Thira
    Participant

    Sinds een weekje gebruik ik kefirpoeder in de geitenmelk.
    Ik dacht dat geitenmelk lichter verteerbaar was dan koeienmelk en drink het al jaren in de pap. Eigenlijk ben ik geen melkdrinker, maar had jaren terug een gezondheidstic en besloot dat geitenmelk goed smaakte met spelt- of havervlokken, lijnzaad, hennepzaad, rozijnen.
    Omdat ik nu granen wil vermijden, kan ik dus ook de ochtendpap niet eten en vond de kefir een goede oplossing.
    Gisteren zag ik in de gevouwen bovenkant staan ‘hoog gepasteuriseerd’, alsof het een pluspunt is!
    Ik heb geen vervoer en ben daarvoor afhankelijk van anderen om aan rauwe melk te komen. Wat is nu de oplossing?
    Is kefir van gepasteuriseerde geitenmelk beter dan niets? Weet iemand iets over waterkefir? Is dat misschien een alternatief?

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.