gifstoffen in voeding en om ons heen

Forum Forums Vragen over voeding en gezondheid gifstoffen in voeding en om ons heen

Dit onderwerp bevat 0 reacties, heeft 1 stem, en is het laatst gewijzigd door  liesje 5 maanden, 1 week geleden.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
  • Auteur
    Berichten
  • #161073

    liesje
    Participant

    Vandaag kreeg ik deze mail: http://www.kruidenmassages.nl/aardappel.html.
    Erg interessant.
    Ik eet de nachtschades niet maar er zitten ongetwijfeld ook goede eigenschappen in welke groentes dan ook. En alles is bespoten en de grond waarin geteeld wordt deugt ook niet. Tenzij uiteraard Biologisch. Ik koop ook veel biologisch maar niet alles.
    Over de aardappel lees ik dat het goed is tegen ontstekingen (wat ik dus betwijfel).
    Wat mij al een tijd dwarszit is dat we allemaal ons best doen gezond te blijven maar dat het dwijlen is met de kraan open. Mede omdat ieder van ons ook nog zijn specifieke eigen problemen heeft. Ik heb bv een hele lijst uitgetest gekregen die averechts werken (op darmen) en daarnaast kan ik zomaar ergens averechts op reageren wat ik niet wist. bijv im symbio intest (werd me aangeraden) zit sulfiet.
    Er is in ieder levensmiddel wel iets dat niet gezond is of waar we individueel niet tegen kunnen.
    Ik ga zoveel mogelijk door op de ingeslagen weg want alles “vergeten” kan ook niet meer, maar het maakt me ook moedeloos af en toe.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.